GE Aerospace інвестує $1 млрд у розширення та модернізацію об

GE Aerospace інвестує $1 млрд у розширення та модернізацію об'єктів MRO по всьому світу

Компанія GE Aerospace інвестує понад $1 млрд протягом п'яти років у свої потужності з технічного обслуговування, ремонту та капітального ремонту (MRO), а також ремонту компонентів у всьому світі

Ці інвестиції допоможуть GE Aerospace створити потужності для задоволення як широкофюзеляжної, так і вузькофюзеляжної встановленої бази шляхом додавання додаткових випробувальних камер і обладнання для двигунів. Фінансування також додасть передові технології, включаючи вдосконалені методи перевірки, щоб скоротити час виконання замовлень для клієнтів, а також розширити можливості ремонту компонентів у своїх ремонтних майстернях.

Більшість інвестицій буде спрямована на підтримку попиту, що росте, на двигуни CFM LEAP*, оскільки флот продовжує розвиватися і розширюватися: в даний час в експлуатації знаходиться більше 3300 літаків з двигунами LEAP, а в портфелі замовлень знаходиться більше 10 000 додаткових двигунів, що дозволить збільшити світовий парк комерційних авіакомпаній на тисячі літаків у найближчі роки.

Основна частина фінансування MRO цього року спрямована на будівництво нового Центру прискорення технологій послуг (STAC) неподалік Цинциннаті, штат Огайо. STAC, відкриття якого заплановано на вересень 2024 року, допоможе прискорити впровадження інноваційних підходів до обслуговування, включаючи технології інспекції, які дозволяють раніше виявляти проблеми, що виникають, і скорочувати час простою літаків для клієнтів.

GE Aerospace — світовий лідер у галузі аерокосмічних двигунів, послуг та систем із встановленою базою з приблизно 44 000 комерційних та 26 000 військових авіаційних двигунів.

Читайте також