GIC хоче продати готель Hilton у Японії за більш ніж $580 млн

GIC хоче продати готель Hilton у Японії за більш ніж $580 млн

Сінгапурський суверенний фонд добробуту розглядає можливість продажу готелю на 1053 номери на заході Японії та з кінця минулого року продає його потенційним інвесторам

Готель Hilton Fukuoka Sea Hawk розташований на узбережжі Фукуокі — одного з найбільших міст Японії — і його ціна, що запитується, становить (від $583 млн до $617 млн).

Готелі в Японії були одними з найпопулярніших інвестицій у нерухомість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні минулого року, при цьому багато об'єктів нерухомості продавалися швидко і викликали інтерес з боку іноземних та вітчизняних покупців. Інвестори роблять ставку на те, що туризм продовжить активне відновлення на тлі слабкої єни, і їх приваблює можливість швидко змінювати ціни на номери в умовах інфляції.

За даними MSCI Real Assets, у третьому кварталі 2023 близько половини всіх готельних угод в Азії відбулося в Японії. Це допомогло острівній державі стати найактивнішим ринком для угод із комерційною нерухомістю у регіоні за перші дев'ять місяців минулого року.

За словами джерел, процес продажу все ще знаходиться на ранній стадії, і GIC зрештою може відмовитись від продовження угоди.

Представники GIC та JLL відмовилися від коментарів. Hilton не коментує публічно своїх ділових відносин, повідомив представник.

Готель є частиною комплексу, придбаного GIC у 2007 році і включає бейсбольний стадіон та торговий центр.

Читайте також