Holcim купує американського виробника покрівельних систем Duro-Last за $1,29 млрд

Holcim купує американського виробника покрівельних систем Duro-Last за $1,29 млрд

Ця угода є одним із найбільших придбань Holcim у Північній Америці

Holcim AG погодилася придбати американського виробника покрівельних систем Duro-Last. Очікується, що операцію буде закрито до другого кварталу 2023 року за дотримання звичайних умов та дозволу регулюючих органів США.

В даний час у Duro-Last працює близько 840 осіб, а річний обсяг продажів складає близько $540 млн. Угода доповнить комплексні покрівельні пропозиції Holcim із очікуваною синергією у розмірі $60 млн на рік.

"Я радий вітати Duro-Last у широкому спектрі інноваційних та стійких будівельних рішень Holcim", - сказав Ян Єніш, виконавчий директор Holcim. «Duro-Last ідеально підходить для нашого покрівельного бізнесу. Його запатентовані технології та провідні бренди доповнюють нашу пропозицію на швидкозростаючому ринку Північної Америки. Енергозберігаючі системи та перевага у переробці відходів сприятимуть подальшому зміцненню нашого лідерства у сфері сталого розвитку».

Том Саелі, виконавчий директор Duro-Last: "Ми раді приєднатися до сім'ї Holcim, яка поділяє наші основні цінності".

Ця угода є одним із найбільших придбань Holcim у Північній Америці. На початку 2022 року вона придбала Malarkey Roofing Products за $1,35 млрд. Holcim також придбала Firestone Building Products у квітні 2021 року.

Читайте також