Honeywell купує сек

Honeywell купує сек'юріті бізнес виробника кондиціонерів Carrier за $4,95 млрд

Американська промислова компанія має намір збільшити свій бізнес із безпеки будинків, зростання якого в останні місяці сповільнилося

Угода є найбільшою для Honeywell при новому генеральному директорі Вімалі Капурі і надасть доступ до таких брендів Carrier, як виробник електронних замків Onity, що використовується багатьма великими готельними мережами, та виробник хмарних замків Supra.

Підрозділ безпеки Carrier Access Solutions пропонує системи безпеки для житлових, комерційних та промислових приміщень. Компанія вела переговори з консультантами щодо виділення свого бізнесу в галузі пожежної безпеки та безпеки, повідомило агентство Reuters раніше цього року.

Угода допоможе зміцнити бізнес Honeywell у галузі будівельних технологій, який цього року зіткнувся з низькими темпами зростання доходів через слабкий попит. Проте, загальні результати діяльності Honeywell були підкріплені сильними результатами авіаційного бізнесу.

Очікується, що угоду буде завершено до кінця третього кварталу 2024 року і вона принесе Honeywell грошовий прибуток на акцію в перший повний рік володіння.

Carrier заявила, що має намір використати чистий прибуток від угоди у розмірі близько $4 млрд для погашення боргу.

Читайте також