Індійська RMZ інвестує $7 млрд у розширення бізнесу у сфері нерухомості

Індійська RMZ інвестує $7 млрд у розширення бізнесу у сфері нерухомості

Індійський орендодавець офісів прагне більш ніж подвоїти вартість своїх активів нерухомості, які приносять ренту, до 2029 року

RMZ, чиї активи, які приносять дохід від ренти, в даний час оцінюються в $15 млрд, фінансуватиме інвестиції за рахунок поєднання внутрішніх нарахувань та коштів, залучених від існуючих та нових інвесторів, у міру розширення своєї діяльності в сегменті ультрарозкішних житлових будинків, промислових об'єктів, а також секторі логістики, готельного бізнесу та змішаного використання.

Компанія зі штаб-квартирою в Бангалорі інвестує 60% капіталу в розширення офісних та багатофункціональних об'єктів.

Будинки змішаного призначення зазвичай поєднують різні типи об'єктів нерухомості, такі як житлові і комерційні проєкти.

Аналітики вважають, що після пандемії індійський сектор нерухомості пережив «фіолетовий період». Вищі доходи та перехід до пропозицій розкоші допомогли будівельникам квартир отримати більш високий прибуток, а повернення робітників до офісів допомогло підтримати оптимізм у фірмах з комерційної нерухомості.

RMZ вже включає до своїх інвесторів Канадську раду з інвестицій у пенсійні плани (CPPIB) і японську Mitsui Fudosan. Компанія веде переговори ще з двома глобальними інвесторами, повідомив Аршдіп Сетхі, президент відділу нерухомості, який не розкрив додаткові подробиці.

Читайте також