Invest Forum 2024 від SENSAR Development. Масштабна інвестиційна подія у Києві, що націлена на майбутнє

Invest Forum 2024 від SENSAR Development. Масштабна інвестиційна подія у Києві, що націлена на майбутнє

Invest Forum. Setup у Києві від SENSAR Development - одна з найважливіших подій українського бізнесу.

Інвестиції завжди на часі. Навіть у нестабільні та складні часи саме вони формують підґрунтя для подальшого економічного розвитку країни. І саме тому це мотивує компанію SENSAR Development не тільки успішно здійснювати будівництво дохідної нерухомості, але й проводити освітні інвестиційні бізнес-зустрічі. Тож коли інші в умовах аварійних відключень та небезпек війни відмовляються від своїх традиційних масштабних заходів, ця компанія обрала рішуче діяти та створювати інвестиційне ком'юніті сьогодні.

Invest Forum. Setup у Києві від SENSAR Development можна по праву назвати однією з найважливіших подій українського бізнесу. Про це говорять її масштаби, а також якісний контент для інвесторів, підприємців та бізнесменів.

Форум відбувся 19 червня у КВЦ Парковий, але позитивні відгуки від його учасників і досі чутно. 8 годин контенту, безмежний нетворкінг 1000+ учасників та безліч практичних кейсів з різних галузей інвестування від 18 топ спікерів.

Своїм досвідом та рішеннями, що працюють на Invest Forum. Setup поділилися такі спікери:

Михайло Подоляк – радник голови Офісу Президента України, політтехнолог, антикризовий менеджер – відповів на питання, що турбують бізнес та інвесторів. Про економічне бронювання, державну стратегію щодо розвитку бізнесу, а також про результати нещодавнього саміту у Швейцарії.

Ігор Мазепа – генеральний директор Concorde Capital – дав рекомендації, як найкраще вкладатися приватним інвесторам під час війни.

Тарас Кицмей – співзасновник та член Ради директорів компанії SoftServe – підняв важливу тему важливості лідерства та розповів про досвід управління у власній компанії.

Андрій Оністрат – офіцер ЗСУ, багатодітний батько, колишній Голова спостережної ради, власник банку, багаторазовий Ironman – говорив нагальну потребу в навчених лідерах у різних сферах суспільного життя в Україні. А також спільно із SENSAR оголосив збір на дві станції КВЕРТУС MS AZIMUTH для виявлення ворожих БпЛА для 5-ї окремої штурмової бригади на Бахмутському напрямку, до якого наразі можна приєднатися.

Псюк Олег – фронтмен KALUSH та KALUSH ORCHESTRA, переможець Євробачення 2022. Бізнесмен, продюсер, музикант – розповів про те, як бути продуктивним та мати успіхи творчості та бізнесі одночасно.

Марк Марченко – CEO, засновник SENSAR Development – говорив у своєму виступі про трансформацію ринку нерухомості за останні два роки, стрімкий розвиток дохідної нерухомості та головні її переваги для інвесторів у порівнянні з класичною житловою нерухомістю. Під час свого виступу Марк Марченко презентував новий проєкт від SENSAR – житловий комплекс Smart City – будівництво якого невдовзі почнуть у Києві.

Не менш яскравими виступами відзначилися такі спікери як:

Ерік Найман – керуючий партнер інвестиційної компанії HUG'S. Практикуючий трейдер. Автор п'яти книг.

Дмитро Карпіловський – засновник найбільшої спільноти інвесторів в Україні УкрІнвестКлуб.

Олена Унаньян – директорка з розвитку ЛУН.

Юлія Косенко – операційна директорка Ribas Hotels Group.

Окремою частиною форуму була панельна дискусія про стратегію сучасного бізнесу в Україні. Її учасники:

Нікіта Добринін, професійний теле- та радіоведучий з 15-річним досвідом, автор унікального проєкту з ораторського мистецтва “Воркаут Добриніна”;

Мирослава Козачук, трендвізіонер франчайзингу в Україні, Східній Європі та Центральній Азії;

Іванна Антонюк, фінансова консультантка, викладачка фінансової грамотності та інвестування, власниця першої в Україні акредитованої академії з особистих фінансів Freedom Capital;

Вікторія Мова, власниця двох агенцій нерухомості VDomus з філіями в Києві та Дубаї, дискутували про те, як діяти сьогодні бізнесу: очікувати на кращі часи чи активно діяти.

Invest Forum. Setup для SENSAR Development вже третя щорічна подія такого масштабу. Зі свого боку компанія відзначає все більший попит на експертні знання та рішення, що дають результат зараз та мають подальшу перспективу. Тож в планах на наступний рік проведення не менш гучної інвестиційної події. Організатори сподіваються, що наступного року вектор зустрічі зміниться, і форум надаватиме відповіді не для дій в умовах війни та економічної нестабільності, а знадобляться нові підходи та рішення в умовах миру та стрімкого економічного розвитку.

Читайте також