Ізраїльський фінтех-стартап Vesttoo залучив $80 млн при оцінці $1 млрд

Ізраїльський фінтех-стартап Vesttoo залучив $80 млн при оцінці $1 млрд

Стартап, який розробив платформу, що полегшує інвестування на страховому ринку, планує використати нове фінансування для здійснення придбань

Ізраїльський сектор високих технологій зараз переживає важкий період: лише цього тижня було звільнено сотні співробітників. Тим не менш, у цей кризовий час є й хороші новини: ізраїльський фінтех-стартап Vesttoo оголосив, що він залучив $80 млн у раунді фінансування серії C при оцінці $1 млрд, приєднавшись до клубу єдинорогів,

Vesttoo, яка розробила глобальну платформу передачі страхових ризиків, зазначила, що вона більш ніж потроїла свою оцінку з того часу, як у листопаді минулого року залучила $15 млн у серії B.

Раунд фінансування серії C очолювали Mouro Capital та фонд прямих інвестицій. У раунді також взяли участь інвестиційний банк Gramercy Ventures, Black River Ventures і Hanaco Ventures, що базується в США.

"Прибутковість була головним пріоритетом з першого дня", - сказав генеральний директор Vesttoo Янів Бертеле. «Ми закінчили 2021 рік із прибутком, і ми також будемо прибутковими у 2022 році. Ми на шляху зміни галузей, які не змінювалися протягом багатьох років. Наш торговий майданчик на основі штучного інтелекту покликаний просунути страхову галузь уперед, пов'язуючи ризик із капіталом, отриманим від глобальних інвесторів».

Бертеле повідомив, що Vesttoo планує використати нове фінансування для злиття та поглинання. «Ми будемо використовувати гроші, які ми зібрали, для однієї мети, а саме для злиття та поглинання інших компаній протягом наступних 12 місяців».

У Vesttoo працює 140 осіб, більшість із них у тель-авівському офісі. Компанія також має офіси в Нью-Йорку, Лондоні, Гонконгу, Сеулі, Дубаї та Токіо.

Читайте також