KKR почне продаж сінгапурської логістичної компанії Goodpack вартістю близько $1,8 млрд

KKR почне продаж сінгапурської логістичної компанії Goodpack вартістю близько $1,8 млрд

Компанія KKR & Co готується розпочати продаж сінгапурської компанії Goodpack у рамках угоди, яка може оцінити постачальника транспортних контейнерів та логістичних послуг приблизно у $1,8 млрд

Гігант приватного капіталу KKR & Co найняв Deutsche Bank та Rippledot для консультацій з продажу, а формальний процес розпочнеться найближчими тижнями, повідомили джерела.

Компанія KKR вирішила виставити Goodpack на продаж через чотири роки після першої спроби, яка не увінчалася успіхом, оскільки початок пандемії COVID-19 порушив роботу бізнесу та вплинув на вартість компанії.

За словами одного з джерел, прибуток Goodpack до вирахування відсотків, податків, зносу та амортизації (EBITDA) прогнозується на рівні близько $120–130 млн, а продаж передбачає отримання суми, яка в 15 разів перевищує цю суму.

KKR та Deutsche Bank відмовилися від коментарів. Rippledot та Goodpack не відразу відповіли на запит про коментарі.

У 2014 році компанія KKR придбала компанію Goodpack, засновану в 1980 році, приблизно за 1,4 млрд сінгапурських доларів ($985 млн) і виключила її з лістингу на Сінгапурській біржі.

Потім Goodpack змінив вище керівництво, вийшов на нові ринки, такі як продукти харчування та хімікати, і відкрив офіси в Європі та США.

Компанія надає послуги клієнтам у гумовій, хімічній, автомобільній, харчовій та інших галузях промисловості, йдеться на її веб-сайті.

Компанія управляє парком з більш ніж чотирьох мільйонів контейнерів-піддонів у більш ніж 5000 пунктах доставки та збору по всьому світу.

Читайте також