KKR придбала у Quarterra портфель багатоквартирних об

KKR придбала у Quarterra портфель багатоквартирних об'єктів нерухомості за $2,1 млрд

Інвестиційна компанія KKR придбала у вівторок портфель з 18 об'єктів багатоквартирної нерухомості у закритого фонду, що спонсорується забудовником Quarterra Multifamily, приблизно за $2,1 млрд

Портфоліо, яке придбала KKR, включає 5200 об'єктів у Каліфорнії, Вашингтоні, Флориді, Техасі, Джорджії, Північній Кароліні, Колорадо та Нью-Джерсі.

Світова промисловість комерційної нерухомості, зокрема офісної нерухомості, все ще переживає найбільший спад з часів фінансової кризи 2007-2009 років.

Але небанківські кредитори вважають, що найгірше вже позаду і що вони зможуть отримати привабливий прибуток у міру відновлення вартості активів.

"Ми вважаємо, що це чудовий момент для інвестицій у нерухомість, оскільки транзакційна активність починає набирати обертів після двох років нестабільності на ринках комерційної нерухомості", - сказав Джастін Паттнер, керівник відділу KKR з управління нерухомістю в Північній та Південній Америці.

KKR співпрацюватиме з відомими операторами багатоквартирної нерухомості Carter-Haston, MG Properties та Dalan Real Estate для управління активами.

Читайте також