MSCI купує контрольний пакет акцій постачальника даних The Burgiss Group за $697 млн

MSCI купує контрольний пакет акцій постачальника даних The Burgiss Group за $697 млн

Цей крок було зроблено після початкових інвестицій MSCI у Burgiss ще в січні 2020 року, загальна сума яких склала $913 млн

Американська фінансова компанія MSCI Inc. успішно придбала 66% акцій The Burgiss Group, що залишилися.

Burgiss Group, що базується в Хобокені, штат Нью-Джерсі, широко відома як лідер ринку в галузі надання даних, аналітики та технологічних рішень для інвесторів у приватні активи. Їх широкий спектр пропозицій включає дані про приватні активи, аналітику та програмні програми, а також колекцію даних про продуктивність дослідницької якості, починаючи з 1978 року. Маючи у штаті понад 650 співробітників, Burgiss обслуговує близько 1000 клієнтів у 40 країнах світу. країнах.

Генрі Фернандес, голова та головний виконавчий директор MSCI, висловив своє захоплення придбанням, заявивши, що воно зробить значний внесок в одну з ключових можливостей стратегічного зростання MSCI. Фернандес вважає, що цей крок принесе суттєвий прибуток акціонерам MSCI у довгостроковій перспективі. Очікується, що угоду буде завершено у четвертому кварталі 2023 року та фінансуватиметься за рахунок існуючих джерел ліквідності MSCI.

Прогнозована виручка Burgiss у 23 фінансовому році, за оцінками, перевищить $90 млн. Це придбання покликане посилити пропозицію MSCI щодо різних класів активів та ще більше зміцнити її позицію лідера на ринку приватних активів.

Читайте також