Мюнхенський фітнес-стартап EGYM став першим у Європі, хто залучив інвестиції компанії зятя Трампа

Мюнхенський фітнес-стартап EGYM став першим у Європі, хто залучив інвестиції компанії зятя Трампа

Компанія Affinity Partners Джареда Кушнера стала основним інвестором раунду фінансування серії F на суму $225 млн

Мюнхенська компанія EGYM, що спеціалізується на фітнес-технологіях, стала першою європейською компанією, яка отримала інвестиції від Affinity Partners, приватної інвестиційної компанії, заснованої зятем та колишнім радником Дональда Трампа Джаредом Кушнером.

Як заявив генеральний директор EGYM Філіп Реш-Шландерер, інвестиції допоможуть EGYM, що виробляє розумне обладнання та програмне забезпечення для спортзалів, підготуватися до первинного публічного розміщення акцій.

Кушнер заснував фірму в Майамі в 2021 році, в якій працювали як співробітники політичного офісу його тестя, так і ветерани прямих інвестицій з Уолл-стріт. Станом на січень 2022 року Affinity залучила понад $3 млрд інвестицій.

EGYM, яка заявила, що у 2022 році отримала дохід у розмірі $130 млн, направить кошти на дослідження та розробки, щоб розширити кількість спортивних залів та збільшити корпоративну підписку на свою мережу партнерських спортивних та оздоровчих центрів.

Реш-Шландерер додав, що EGYM зосередиться на фітнес-послугах у спортзалах і не намагатиметься пропонувати обладнання для дому, як конкуренти Tonal Systems Inc. або Peloton Interactive Inc. - компанії, прибутковість яких знизилася після буму, пов'язаного з пандемією.

Читайте також