Oak Hill та OneIM Strike створюють приватне кредитне партнерство на суму $5 млрд

Oak Hill та OneIM Strike створюють приватне кредитне партнерство на суму $5 млрд

Приватні кредитні компанії Oak Hill Advisors та One Investment Management об'єднують зусилля в рамках останнього злиття керуючих фондами, які прагнуть заробити на ринку обсягом $1,7 трлн

Обидві фірми зроблять свій внесок у нове підприємство, спільно виділивши до $5 млрд попередньо залученого інвестиційного капіталу, згідно із заявою, з якою ознайомився Bloomberg News. Новий фонд інвестуватиме у компанії верхнього середнього ринку та великі європейські компанії, надаючи кредити, включаючи позики з правом першої застави та транші.

Партнерство стало результатом об'єднання Barclays Plc та AGL Credit Management, укладеного на початку цього року, а також інвестицій Nomura Holdings Inc. до молодої приватної кредитної компанії Corinthia Global Management.

Представники Oak Hill Advisors та OneIM відмовилися коментувати нову угоду.

OneIM був створений у 2022 році ключовим творцем SoftBank Vision Fund Радживом Місрою та залучив близько $7 млрд.

Oak Hill – визнаний гравець на ринку приватного кредитування, який надає прямі позики з 2002 року. За даними веб-сайту компанії, станом на кінець першого кварталу під її управлінням знаходилося $64 млрд у вигляді прибуткових та проблемних кредитних інвестицій у Північній Америці, Європі та інших регіонах.

Читайте також