Постачальник ПЗ New Relic вартістю $6,5 млрд стане приватним у рамках угоди з Francisco Partners та TPG

Постачальник ПЗ New Relic вартістю $6,5 млрд стане приватним у рамках угоди з Francisco Partners та TPG

Згідно умов поглинання New Relic має право робити запити на інші пропозиції протягом 45 днів

Francisco Partners та TPG домовилися про купівлю постачальника програмного забезпечення New Relic Inc. в рамках приватної угоди, яка оцінює компанію $6,5 млрд.

За даними компанії, Francisco Partners і TPG заплатять $87 готівкою за акцію компанії з Сан-Франциско, що становить премію приблизно 26% до її середньої ціни закриття в понеділок. New Relic стане приватною компанією після завершення угоди, що очікується на початку 2024 року.

В останні роки приватні інвестиційні компанії активно скуповували компанії-розробників програмного забезпечення, а технологічні гіганти відсторонювалися від великих угод через перевірку з боку інвесторів та регулюючих органів. У найбільшій угоді з купівлі програмного забезпечення в 2023 році Silver Lake і Рада з інвестицій пенсійного плану Канади домовилися купити Qualtrics з оцінкою $12,5 млрд. Згідно з даними, зібраними Bloomberg, New Relic стане другим за величиною в галузі цього року.

Браян Декер і Еван Даар, партнери Francisco Partners, заявили, що New Relic матиме шанс реалізувати свій «повний потенціал» як приватна компанія.

Читайте також