RattanIndia купить виробника електричних мотоциклів Revolt

RattanIndia купить виробника електричних мотоциклів Revolt

Сума угоди не розкривається

RattanIndia Enterprises Ltd заявила, що купує частку у виробнику електричних мотоциклів Revolt Motors, тоді як екологічно свідомі споживачі звертаються до альтернатив звичайним транспортним засобам.

RattanIndia, чиї акції зросли на 10% на ранкових торгах, не розкрила суму угоди.

Угода є останньою в індійському сегменті електромобілів (EV) після того, як стартапи Euler Motors та Yulu за останні тижні отримали інвестиції на суму кілька мільйонів доларів, тоді як місцеві автомобільні гіганти Mahindra & Mahindra та Tata Motors також активізували свої зусилля щодо створення електромобілів.

Продажі електромобілів зростають у всьому світі, і очікується, що до 2028 року вони досягнуть 33% порівняно з менш ніж 8% світових продажів минулого року.

RattanIndia, якій вже належить 33,84% акцій Revolt, заявила, що Revolt є найбільш продаваним електричним мотоциклом в Індії: їх власники на сьогоднішній день наїздили понад 100 млн кілометрів по індійських дорогах.

Revolt Motors має виробниче підприємство у штаті Харьяна на півночі Індії та 29 дилерських магазинів по всій країні, що є найбільшим у світі ринком двоколісних транспортних засобів.

"Ми готові до наступного етапу зростання Revolt Motors", - сказав Анджалі Раттан, бізнес-голова RattanIndia.

Читайте також