Sony купує розробника мобільних ігор Savage Game Studios

Sony купує розробника мобільних ігор Savage Game Studios

Японська компанія планує масштабне просування свого бізнесу за межі консольних ігор

Sony Group Corp заявила, що придбає хельсінкський та берлінський бізнес із виробництва мобільних ігор Savage Game Studios.

Сума угоди не розкривається.

Керівник ігрового напряму Sony Джим Райан у травні описав плани радикального розширення портфоліо ігор за межі консолі PlayStation 5 і зосередження уваги групи на однокористувацьких іграх з великою кількістю випусків для ПК і мобільних пристроїв.

Savage Game Studios, яка заснована два роки тому і працює над грою в жанрі екшн-сервісу для мобільних пристроїв, стане частиною нового мобільного підрозділу PlayStation Studios, йдеться в заяві Sony.

"PlayStation Studios має продовжувати розширювати і урізноманітнити нашу пропозицію за межами консолей, пропонуючи неймовірні нові ігри більшій кількості людей, ніж будь-коли раніше", - сказав Хермен Хюльст, голова PlayStation Studios.

Sony щосили намагається зробити достатню кількість консолей PS5, щоб задовольнити попит на тлі перебоїв у ланцюжку поставок, і минулого тижня оголосила про підвищення цін на багатьох ринках через тиск з боку долара, що зміцнюється.

Читайте також