Стартап-розробник ПЗ NinjaOne отримав оцінку в $1,9 млрд

Стартап-розробник ПЗ NinjaOne отримав оцінку в $1,9 млрд

Компанія залучила $232 млн від інвесторів для розробки свого набору ІТ-послуг

Стартап NinjaOne був оцінений у $1,9 млрд у раунді фінансування. Угоду очолила компанія Iconiq Growth, а генеральний партнер Рой Луо увійшов до ради директорів NinjaOne.

Компанія зі штаб-квартирою в Остіні також отримала підтримку від Френка Слотмана, голови та головного виконавчого директора Snowflake Inc., та Аміта Агарвала, президента Datadog Inc., а також інших інвесторів.

NinjaOne, запущена в 2014 році, пропонує платформу інформаційних технологій, яка допомагає керувати пристроями та забезпечувати їхню безпеку.

Генеральний директор Сал Сферлацца заявив в інтерв'ю, що компанія планує використати фінансування для покращення свого поточного продукту та розширення своїх пропозицій. NinjaOne активно набирає співробітників: у грудні до них приєдналося 100 осіб, а чисельність персоналу наближається до 1100 осіб.

За словами генерального директора, поширення віддаленої роботи відкрило для NinjaOne нові можливості. Управління корпоративними ІТ стає дедалі складнішим, оскільки співробітники перебувають у різних офісах, а їх пристрої розкидані країною чи навіть світом. Сферлацца зазначив, що NinjaOne спрощує роботу із цими змінами, частково завдяки автоматизації.

Серед клієнтів NinjaOne - HelloFresh SE, Nissan Motor Co. та Nvidia Corp. Президент компанії Кріс Матарезе заявив в інтерв'ю, що вона також обслуговує малий бізнес у різних галузях.

Читайте також