Stonepeak залучає $3,3 млрд для свого першого інфраструктурного фонду, орієнтованого на Азію

Stonepeak залучає $3,3 млрд для свого першого інфраструктурного фонду, орієнтованого на Азію

Фірма відзначила активний попит з боку нових інвесторів та існуючих інвесторів в інших фондах Stonepeak

Stonepeak, альтернативна інвестиційна компанія зі штаб-квартирою в Нью-Йорку, заявила в п'ятницю, що залучила $3,3 млрд для свого Stonepeak Asia Infrastructure Fund, першого фонду, присвяченого Азії.

Фірма заявила, що перевищила свою мету $3 млрд після отримання «активного попиту з боку нових інвесторів та існуючих інвесторів в інших фондах Stonepeak».

Stonepeak спеціалізується на інфраструктурі та нерухомості та станом на вересень має активи під управлінням на суму $61,1 млрд.

"Сильний попит на цей фонд підкреслює переконливі довгострокові економічні та демографічні попутні вітри в Азії", - заявив у своїй заяві Хаджир Нагді, старший керуючий директор Stonepeak і голова регіону Азії та Близького Сходу.

Stonepeak повідомив, що новий фонд має на меті диверсифікований портфель інфраструктурних активів, головним чином у сфері комунікацій, енергетики, транспорту та логістики в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Новий фонд посилює бурхливу діяльність у сфері інфраструктури та енергетики Азіатсько-Тихоокеанського регіону останніми роками.

Читайте також