Thoma Bravo вивчає можливість продажу канадського розробника ПЗ Cority за $2 млрд

Thoma Bravo вивчає можливість продажу канадського розробника ПЗ Cority за $2 млрд

Компанія Thoma Bravo вивчає варіанти, включаючи потенційний продаж Cority, який має оцінити виробника ПЗ для забезпечення відповідності вимогам сталого розвитку у $2 млрд

Компанія, що спеціалізується на викупі активів у сфері технологій, звернулася до Goldman Sachs з проханням провести процедуру продажу Cority, що може привернути увагу інших приватних інвестиційних компаній, повідомили джерела, які побажали залишитися неназваними.

Джерела повідомили, що Thoma Bravo сподівається отримати оцінку Cority, яка більш ніж у 20 разів перевищує 12-місячний прибуток компанії до вирахування відсотків, податків та амортизації (EBITDA) у розмірі близько $90 млн.

В останні роки виробники програмного забезпечення для забезпечення відповідності вимогам залучили інтерес приватних інвестиційних компаній, оскільки великі компанії збільшили витрати на технології управління ризиками та захисту ланцюжків постачання. У квітні EQT придбала Avetta у Welsh, Carson, Anderson & Stowe приблизно за $3 млрд, включаючи борг.

Компанія Cority, що базується в Торонто (Канада), є постачальником програмного забезпечення, яке використовується компаніями для відстеження прогресу в галузі охорони навколишнього середовища, соціальних та управлінських зусиль (ESG). Її програмне забезпечення також використовується для моніторингу здоров'я співробітників, управління потенційними факторами ризику та дотримання нормативних вимог.

Cority має понад 1500 клієнтів у 120 країнах у таких галузях, як охорона здоров'я, аерокосмічна та оборонна промисловість, виробництво, енергетика та комунальні послуги. Серед її клієнтів такі великі корпорації, як Merck, Volvo, Dow Chemical, Siemens та Rio Tinto.

Компанія Thoma Bravo, що базується в Чикаго, під управлінням якої знаходяться активи на суму близько $142 млрд, є одним з найуспішніших організаторів угод в індустрії програмного забезпечення.

Читайте також