Український фонд Hypra.fund купив 25% українського стартапу Boosty Labs

Український фонд Hypra.fund купив 25% українського стартапу Boosty Labs

Сума угоди не розголошується

Український фонд із фокусом на Web3 Hypra.fund викупив у фонду NetSolid Investments частку у компанії Boosty Labs.

Hypra як єдиний інвестор Boosty Labs планує допомагати компанії не лише фінансово, а й в операційній діяльності, продажах та маркетингу на одному рівні із засновниками.

Boosty Labs засновано у 2017 році українцем Віктором Ігнатюком. Компанія спеціалізується на розробці та вдосконаленні софтверних проектів для криптоіндустрії. Boosty Labs є одним із найбільших аутсорсерів у галузі: вона реалізувала понад 150 криптопроектів, серед яких Ledger, Consensys, Celsius Network, Storj Labs, Bloom Protocol, NEM, Elixir та NEAR Protocol.

Головний офіс Boosty Labs розташований у Нью-Йорку, а ще один офіс розробки розташований у Києві.

Співзасновник та партнер Hypra.fund Ігор Перція: «Ми довгий час тісно співпрацювали з командою Boosty. Знаючи, наскільки налаштовані внутрішні процеси, ми вирішили інвестувати в цю компанію, тому що віримо, що це найсильніша незалежна команда розробки з найбільшим потенціалом на ринку на сьогоднішній день. Їхні клієнти, включаючи Storj Labs, NEAR Protocol та Ledger – це доводять».

Hypra.fund був запущений навесні 2022 року Ігорем Перцієм – колишнім венчурним партнером одного з найактивніших українських фондів TA Ventures.

Читайте також