Volkswagen інвестує $1,8 млрд у свої заводи у Бразилії

Volkswagen інвестує $1,8 млрд у свої заводи у Бразилії

Автовиробник планує створити гнучкі, гібридні та електричні моделі до 2028 року

Volkswagen AG заявив, що планує інвестувати $1,8 млрд у Бразилію з 2026 по 2028 рік, прагнучи електрифікувати свої автомобілі в країні за допомогою нової гібридної платформи та нових моделей.

«Новий інвестиційний проєкт охопить усі чотири заводи компанії в Бразилії: Анчієта, Сан-Карлос, Таубате та Сан-Жозе-дус-Піньяйс», — заявив генеральний директор Volkswagen do Brasil Сіро Пособом під час презентації у четвер.

"Ми - бренд, який після пандемії оголошує про найбільші інвестиції тут, в країні", - сказав Пособом.

Урядова програма «Зелена мобільність та інновації», що отримала назву «Mover», включає вимоги до стійкості автопарку та податкові пільги для компаній, які інвестують у декарбонізацію та виробництво нових технологій. Програма спрямована на сприяння розширенню інвестицій в енергоефективність, включаючи мінімальні вимоги до переробки відходів під час виробництва транспортних засобів та стягування менших податків з тих, хто менше забруднює довкілля.

Нові інвестиції Volkswagen перевищують 7 млрд реалів, виділених на поточний цикл із 2022 по 2026 рік. Упродовж наступних чотирьох років німецький автовиробник планує представити 16 нових продуктів для бразильського ринку.

Читайте також