Заснований українцями Rentberry планує придбати мережу коворкінгів WeWork

Заснований українцями Rentberry планує придбати мережу коворкінгів WeWork

Заснований українцями стартап Rentberry, який працює на ринку нерухомості в США та низці інших країн, планує придбати збанкрутілу компанію WeWork, яка оцінювалася у $47 млрд

Про це повідомляють у стартапі. Суму, за яку хочуть придбати компанію, та інші деталі поки не зазначають.

Це рішення підтримали ключові інвестори, зокрема фонд Berkeley Hills Capital. Йдеться про поєднання коворкінгів WeWork із концепцією гнучкого життя Rentberry.

«Поєднуючи розгалужену екосистему коворкінгу WeWork з нашою концепцією гнучкого життя, ми прагнемо створити глобальну мережу просторів, які підтримують динамічний, мобільний спосіб життя, задовольняючи потреби сучасних професіоналів», — говорять у Rentberry.

Наразі Rentberry співпрацює з консультантами WeWork, PJT Partners, щоби подати пропозицію про придбання WeWork впродовж тижня. 

Нагадаємо, що компанія WeWork, відома мережею коворкінгів і офісів, подала на банкрутство, у листопаді 2023 року. До цього вона вважалася одним із найуспішніших «єдинорогів», досягнувши фантастичної оцінки в $47 млрд, але після менеджерських і алкогольних скандалів довкола колишнього CEO Адама Ньюмана акції компанії впали приблизно на 96 %.

Читайте також