Пропонується до продажу діюче виробництво хліба та кондитерських виробів, яке відповідає всім сучасним вимогам.
Потужність виробництва: до 10 000 одиниць хлібобулочних виробів на добу.
Повна готовність до роботи: наявне все необхідне обладнання, виробництво побудоване відповідно до стандартів HACCP.
Дата будівництва заводу: 2018 рік
Місцерозташування: Рівненська область, Квасилів (пригород міста Рівне)
Лише 15–20 хвилин до центру Рівного. Виїзд на трасу Київ-Чоп — за 3 хвилини. Ідеальна логістика для постачання продукції до Львівської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької, Житомирської та Рівненської областей.
Продукція, яка випускається:
1. Натуральний хліб на заквасках та бездріжджовий:
- Тостовий
- Багет пшенично-житній
- Зерновий
- Домашній
- Гетьман з кунжутом
- Гречаний
- Гарбузовий
- Гетьман з журавлиною
- Багет з чорнилом
- Рівненський (класичний)
- Європейський
- Багет бутербродний
- Сонячний
- Бородинський
- Слов'янський
- Булочки
- Паличики
- Бублик
- Батон
- Висівковий
2. Здоба:
- Кекс горіховий
- Кекс шоколадний
- Рулет маковий
- Булочка з повидлом
- Рулет шоколадний
- Булочка з маком
- Рулет кокосовий
- Булочка з шоколадом
- Булочка з кокосом
Власна система збуту:
1) 2 стаціонарні магазини (приміщення в оренді):
- Один розташований в районі центрального автовокзалу.
- Другий — у швидкоростучому спальному районі (зроблений сучасний ремонт та нове обладнання, запустили в 2024 році).
2) 4 кіоски для продажу хліба:
- 2 кіоски на популярних ринках (у власності)
- 1 кіоск у центрі міста (оренда)
- 1 кіоск біля виробництва (у власності)
Нерухомість:
- Земельна ділянка: 26 соток (приватна власність)
- Майновий комплекс: 730 м2 з яких 80 м2 адміністративна будівля.
Комунікації: 160 кВт потужність електроенергії, власна трансформаторна підстанція, а також своя лінія 10-ка, водопостачання централізоване з системою очищення води, газ відсутній, каналізація – септики, охорона, відеоспостереження, генератор на 50 кВт.
Обладнання для виробництво хлібобулочних виробів:
1. Печі:
- Подові термомасляні печі (2 по 10 кв. м)
- 2 термомасляні конвекційні печі
Загальна система підключена до твердопаливного котла на пелетах, що мінімізує споживання електроенергії.
2. Лінія для хліба:
- Підйомник, тістоділитель, округлювач.
- Попередня вистійка та стрічка для формування.
- Тістоміси: 3 одиниці — об’ємом 300 л, 250 л та 140 л.
3. Додаткове обладнання:
- Вистійка
- Холодильник шокової заморозки
- Холодильна камера (5 м2)
- Хліборізка
4. Кондитерський цех:
- Конвекційна піч з вистійкою
- Планетарний міксер (60 л)
- Кухонне обладнання.
- Холодильник та морозильна камера.
- Посудомийна машина
Автотранспорт: 2 автомобілі, повністю готові для оперативної доставки товарів до точок продажу або безпосередньо до клієнтів.
Нематеріальні активи: 1С розроблене індивідуально під потреби хлібобулочного виробництва.
Кількість працівників: 50 чоловік
Фінансово-економічні показники: планові показники при повній завантаженості виробництва: оборот 70 млн грн на рік
Перспективи розвитку: хлібний ринок широкий, проте з великою конкуренцією. Перспективи розвитку залежать від позиціонування та унікальної торгової пропозиції.
Пропозиція для інвестора:
- Предмет продажу: нерухомість та обладнання з точками збуту
- Причина продажу: бажання ключового інвестора вийти з бізнесу
- Ціна продажу: $745 000 (на основі витратного підходу, виходячи з понесених витрат на створення бізнесу з урахуванням амортизації активів)