Continental Farmers Group придбала елеватор на 120 тис. тон на Львівщині

Continental Farmers Group придбала елеватор на 120 тис. тон на Львівщині

Continental Farmers Group, що належить саудівській Salic UK придбала елеваторний комплекс лінійного типу у Львівській області потужністю зберігання 120 тис. тон.

"Компанія придбала елеваторний комплекс лінійного типу у Львівській області. Зерносховище розраховане на роботу з усіма зерновими та олійними культурами, які вирощує Компанія. Потужність одноразового зберігання елеватора становить 120 тис. тонн, з яких 77 тис. тонн — зберігання у металевих силосах, і 43 тис. тонн — у збірних залізобетонних силосах та на складах", - йдеться в повідомленні Continental Farmers Group.

Таким чином, згідно з повідомленням, загальний обсяг усіх потужностей зберігання Continental Farmers Group зріс до 634 тис. тонн.

Компанія також володіє елеваторними потужностями в Тернопільській та Івано-Франківській областях.

При цьому із придбанням елеватора у Львівській області компанія отримала можливість також надавати стороннім поклажодавцям комплекс послуг із прийому зерна, визначення його кількості та якості, доведення до кондиційних і контрактних показників, зберігання та відвантаження на автомобільний і залізничний транспорт.

"З придбанням цього об’єкта ми також отримали змогу суттєво оптимізувати свою логістику: новий елеватор знаходиться в районі великого залізничного вузла і має можливість відвантаження залізницею до 45 вагонів зерна на добу. Елеваторний комплекс сучасний, багатофункціональний і повністю автоматизований, тож ми не понесли зайвих витрат на модернізацію чи додаткове обладнання, що також важливо", - зазначив генеральний директор Continental Farmers Group Георг фон Нолкен.

Нагадаємо, що нещодавно Continental Farmers Group придбала активи одеського агрохолдингу DMV Group (сільськогосподарської компанії ТОВ "Ексім-Агро").

Читайте також