Гереги інвестують у запуск сімейних парків розваг Epiland по всій Україні

Гереги інвестують у запуск сімейних парків розваг Epiland по всій Україні

Компанія Епіцентр виходить на ринок розваг сімейного формату та запускає мережу Epiland

За повідомленням прес-служби мережі "Епіцентр", планується запустити мережу сімейних парків розваг Epiland по всій Україні. Перший такий парк буде відкрито у червні 2024 року у дизайн-концепції «Планета Пандора» у Києві.

Зазначається, що проєкти Epiland розвиватимуться у двох форматах: сімейні парки розваг площею до 4500 кв. м та 15 000–30 000 кв. м.

Передбачається, що кожен окремий парк працюватиме в оригінальному форматі. Перший із них – у дизайн-концепції «Планета Пандора» – з'явиться на другому поверсі столичного ТЦ «Епіцентр». Площа парку становитиме 3000 кв. м. Основний акцент проєкту зроблено на розваги для дітей віком до 12 років та проведення дитячих днів народжень.

В "Епіцентрі" пояснили, що відчули запит на якісну розважальну складову для сімей з дітьми.

У 2024 році «Епіцентр» також планує відкриття парків розваг у складі ТРЦ Green Gallery у Чабанах (Київська обл.) та ТРЦ Bucha Gallery у Бучі.

За словами керівниці відділу розважальних концепцій компанії «Епіцентр К» Катерини Черняк, усі парки планується оснащувати високоякісним обладнанням: лабіринтами, батутами, дитячими майданчиками, скеледроми, VR-симуляторами, ігровими автоматами, екстремальними атракціонами тощо.

Читайте також