Група «Ковальська» купує транспортну компанію у родини Злочевського

Група «Ковальська» купує транспортну компанію у родини Злочевського

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії із групи «Ковальська» придбати транспортну компанію «Вінтер Карго».

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл компанії ТОВ "Ковальська сировина" на придбання частки у статутному капіталі ТОВ "Вінтер Карго", що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

Сфера діяльності «Вінтер Карго» – перевезення вантажів річковим та автомобільним транспортом, а також складське господарство.

Власником ТОВ «Вінтер Карго» є АТ «ЗНВКІФ «Скайфол», а кінцевими бенефіціарами – Ганна Злочевська та Карина Злочевська, дочки екс-міністра екології Миколи Злочевського.

ТОВ «Ковальська сировина» входить до групи компаній «Ковальська», яка минулого року придбала компанії та обладнання для видобутку річкового піску у Київській та Чернігівській областях. Група «Ковальська» планує видобувати до 1 млн. т піску на рік.

Промислово-будівельна група «Ковальська» поєднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва продукції та будівництва. Продукція компанії представлена брендами «Бетон від Ковальської», «Авеню», Siltek та іншими.

Читайте також