Польська Euvic Group купила частину харківського розробника ПЗ 7Devs

Польська Euvic Group купила частину харківського розробника ПЗ 7Devs

Фінансова сторона угоди не розкривається

Стало відомо, що польська ІТ-компанія Euvic Group фахівців придбала частину харківського розробника програмного забезпечення 7Devs, заснованого в 2016 році.

Клієнтами 7Devs є компанії з Європи, США та Канади. Компанія займається Web та Mobile розробкою, IT-консалтингом, хмарними технологіями, брендингом та UI/UX дизайном.

Угода з Euvic Group дозволить 7Devs інтегрувати низку процесів для розвитку бізнесу та стати потужнішим гравцем на міжнародному ринку.

Засновник харківського аутсорсера Олексій Кавінський зауважив: «Завдяки цій угоді наша компанія отримує зацікавленого інвестора, який активно долучатиметься до бізнес-процесів замість кількох пасивних учасників».

За словами співзасновника MergeWave Capital, M&A радника Euvic Group в Україні, Тараса Бачинського, однією з неочевидних переваг є те, що капіталізація компанії від такого поглинання стрімко зростає.

Euvic Group планує ще низку інвестицій на ІТ-ринку України у 2024 році, прагнучи у найближчі 2-3 роки створити подібну екосистему в Україні, як у Польщі, зазначав голова правління Euvic SA Войцех Вільний.

Читайте також