Пузата-Хата інвестує $6 млн у розширення мережі

Пузата-Хата інвестує $6 млн у розширення мережі

Після паузи майже у 2,5 роки «Пузата Хата» відновила розширення мережі ресторанів і планує вкласти по $1 млн у кожний із шести нових закладів

Мережа «Пузата Хата» повертається до активного розвитку та матиме 44 заклади до кінця року. Протягом 2024 року вона зросте щонайменше на шість закладів, інвестуючи $1 млн у кожен. На розгляді – ще 20 локацій.

Мережа «Пузата Хата» була створена у 2003 році і зараз об'єднує 41 заклад у шести містах.

«Автентичний інтер'єр українського ресторану з дахами, соломою та дерев'яними меблями стали змінювати н дизайн сучасного європейського кафе, де можна не лише поїсти, а й випити кави, попрацювати», – розповідає CMO мережі ресторанів «Пузата Хата» Людмила Осколкова.

2021-го встигли відкрити всього два оновлені ресторани – у київських ТРЦ Хіт Mall та Piramida. 2024 року повернулися до розвитку. У червні новий заклад «Пузата Хата» розпочав роботу на Голосіївському проспекті у Києві. У серпні – одразу два відкриття: у ТЦ Smart Plaza Obolon та ще одне – у торгово-офісному будинку в районі станції метро «Чернігівська».

«Середня площа нових закладів – 800 кв. м, інвестиції в один – близько $1 млн», – каже операційний директор мережі ресторанів Пузата Хата Андрій Маринченко.

Ще три ресторани планують відкрити у столиці до кінця року. Крім того, компанія веде переговори та вивчає технічні можливості ще близько 20 локацій.

Мережа «Пузата Хата» належить братам-бізнесменам В'ячеславу та Олександру Костянтинівському, які зараз проживають у США та уникають асоціацій із «Пузатою Хатою» через низький ціновий сегмент закладів.

Читайте також