Як розповів співзасновник «Гали Балованої» та MultiСook Володимир Матвійчук, у гастробарі Gabar площею 170 кв. м планують реалізувати три напрямки – кав'ярню, кафе та фастфуд.
На першому поверсі планується буде кухня для швидкої видачі замовлень, а на другому – столики на 30 місць із барною стійкою.
Метою закладу Gabar є видача замовлень за 5-7 хвилин. Як цього досягатимуть, Матвійчук відмовився розповідати, запевнивши, що змінить ринок продовольства в Україні.
Для розвитку компанія планує використати модель франчайзингу. У планах також залучати заклади, які не можуть вийти у прибутковість та готові провести ребрендинг у Gabar.
«Коли ми запускали Multy Cook, нам казали – попрацюйте хоча б рік, а потім робіть плани, – каже Матвійчук. – Але за один рік до нас приєдналися 72 партнери, які відкрили 145 магазинів у різних куточках світу».
За словами співзасновника MultiСook, до нього звернулися представники двох готелів, які планують перебудувати свої кухні під Gabar.