Співзасновник Галі Балуваної відкриває гастробар у Луцьку з перспективою франшизи

Співзасновник Галі Балуваної відкриває гастробар у Луцьку з перспективою франшизи

Володимир Матвійчук відкриває двоповерховий гастробар Gabar у Луцьку, з якого після тестового періоду у травні–червні створять нову франшизу

Як розповів співзасновник «Гали Балованої» та MultiСook Володимир Матвійчук, у гастробарі Gabar площею 170 кв. м планують реалізувати три напрямки – кав'ярню, кафе та фастфуд.

На першому поверсі планується буде кухня для швидкої видачі замовлень, а на другому – столики на 30 місць із барною стійкою.

Метою закладу Gabar є видача замовлень за 5-7 хвилин. Як цього досягатимуть, Матвійчук відмовився розповідати, запевнивши, що змінить ринок продовольства в Україні.

Для розвитку компанія планує використати модель франчайзингу. У планах також залучати заклади, які не можуть вийти у прибутковість та готові провести ребрендинг у Gabar.

«Коли ми запускали Multy Cook, нам казали – попрацюйте хоча б рік, а потім робіть плани, – каже Матвійчук. – Але за один рік до нас приєдналися 72 партнери, які відкрили 145 магазинів у різних куточках світу».

За словами співзасновника MultiСook, до нього звернулися представники двох готелів, які планують перебудувати свої кухні під Gabar.

Читайте також