У Луцьку компанія "ФЕХУ РЕНТ" побудує логістичний хаб

У Луцьку компанія "ФЕХУ РЕНТ" побудує логістичний хаб

Компанія з Вінниці що заснована наприкінці 2022 року планує збудувати на території Луцька логістичний хаб для експорту та імпорту продукції, а також виробничі приміщення.

Депутати Луцької міської ради розглянули проєкт рішення про надання ТОВ «ФЕХУ РЕНТ» дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності на вулиці Яремчука Назарія, 6 у м. Луцьк.

Як розповіли представники ТОВ «ФЕХУ РЕНТ», підприємство спеціалізується на дистрибуції, імпорті та експорті, виробництві засобів гігієни. Засновниками ТОВ «ФЕХУ РЕНТ» зі статуним капіталом 4,7 млн грн є Халандирьов Роман Володимирович та Білозарецький Сергій Вікторович.

Компанія планує збудувати у Луцьку логістичний хаб, облаштувати холодильні склади та виробничі приміщення. Підприємство планує працевлаштувати близько 100 людей.

«Ми хотіли би придбати земельну ділянку, змінити її цільове призначення та паралельно розробити проєкт», – інформував представник ТОВ «ФЕХУ РЕНТ».

Міський голова Луцька Ігор Поліщук закликав депутатів підтримати інвесторів і проголосувати за відповідний проєкт рішення.

Обранці громади дослухалися до міського голови. Було вирішено надати ТОВ «ФЕХУ РЕНТ» дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення на вулиці Яремчука Назарія, 6 у Луцьку площею 6,27 га, кадастровим номером 0710100000:42:018:0027, видом цільового призначення земельної ділянки – для колективного гаражного будівництва.

Читайте також