UkraineInvest створив інвестпортфель на $2 млрд

UkraineInvest створив інвестпортфель на $2 млрд

Команда урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій змогла створити інвестиційний портфель з 11 проєктів

У прес-релізі UkraineInvest зазначається, що незважаючи на повномасштабну війну росії проти України, команді UkraineInvest вдалося створити інвестиційний портфель з 11 проєктів на суму $2+ млрд. Крім того, було залучено та супроводжується інвестиційний проєкт глобальної компанії Kingspan з побудови 6 заводів з виробництва будівельних матеріалів, обсягом $250+ млн та понад 1000 робочих місць.

Повідомляється також, що планується створення найсучаснішого технологічного кампусу серед 200 підприємств компанії у 74 країнах.

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цивкач заявив, що масштабна соціальна, фінансова, військова допомога партнерів України — це лише початок міцної кооперації, а ключовим стане саме відновлення України, трансформація її у потужну державу із процвітаючою економікою.

Сергій Цивкач наголосив, що всі бізнеси, які візьмуть участь у процесах відновлення України, неодмінно отримають очікувані прибутки через діяльність на території сучасної, міцної та заможної європейської держави. Особливо ті, хто розпочинає планування своїх проєктів уже зараз.

UkraineInvest — урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій створений у 2016 році для залучення прямих іноземних інвестицій та допомоги існуючим інвесторам у розширенні свого бізнесу в Україні.

Читайте також