Український стартап Fuelfinance залучив $1 млн від CEO Bolt, фонду Stratmind та ін

Український стартап Fuelfinance залучив $1 млн від CEO Bolt, фонду Stratmind та ін

Для стартапу це перше венчурне фінансування

Як повідомило видання Forbes, український розробник платформи для управління фінансами Fuelfinance залучив $1 млн інвестицій на посівному раунді.

Ангельськими інвесторами стали американський фонд Stratmind, CEO та засновник естонського сервісу таксі Bolt Маркус Вілліг, CEO єдинорога SendBird Джон С. Кім. Крім них, у стартап вклалися синдикат бізнес-ангелів Bad Ideas, заснований вихідцями з Pandadoc, Bolt, Shopify, Wise тощо.

Залучене фінансування стартап витратить на масштабування. "Хоча бізнес і був прибутковий, у нас великі плани і з розширенням інженерної команди, і з побудовою продажів", - каже засновниця Fuelfinance Альона Мисько.

Альона Мисько, яка мала досвід роботи в консалтинговій компанії PwC та забудовнику Scandia, у 2020 році зібрала команду та запустила платформу для управління фінансами компанії. Другим співзасновником Fuelfinance є розробник та кофаундер стартапу Petcube Ярослав Ажнюк

Fuelfinance розробляє платформу, що дозволяє вести бухгалтерський облік, створювати фінансові звіти, планувати майбутнє компанії завдяки фінансовим даним. Система інтегрується з Quickbooks, Hubspot, Stripe, банківськими рахунками та іншими програмами.

Продуктом Fuelfinance користуються 42 клієнти, 63% – американські компанії. Серед користувачів з українським корінням – стартапи Reface, Petcube та Awesomic.

Читайте також