Виробник Iqos інвестує $11 млн у розширення в Україні

Виробник Iqos інвестує $11 млн у розширення в Україні

Philip Morris вкладе $11 млн у збільшення кількості магазинів, розширення сервісної інфраструктури та створення нових робочих місць в Україні

Згідно з прес-релізом, компанія Philip Morris у 2014 році інвестує у розвиток України та запускає останню версію пристрою для нагрівання тютюну Iqos Iluma. Нова версія пристрою, представлена трьома моделями, на відміну від попередніх поколінь, працює на основі індукційного нагріву, завдяки чому не вимагає чищення і захищена від поломок леза.

Через війну запуск цього продукту в Україні довелося відкласти, але зараз компанія показала свою готовність інвестувати в Україну та реалізовувати свої стратегічні цілі.

Генеральний директор "Філіп Морріс Україна" Максим Барабаш зазначив: "Разом з інвестицією у фабрику у Львівській області це ще один доказ нашої підтримки економіки України у складні часи".

На українському ринку тютюновий концерн PMI працює з 1994 року, і за цей час її декларовані інвестиції перевищили $700 млн. Компанія з 24 лютого 2022 року призупинила роботу своєї фабрики в Харківській області через агресію рф і вимушено перейшла на імпорт продукції.

У другому кварталі 2024 року компанія планує запустити нову фабрику у Львівській області, обсяг інвестицій у яку складає $30 млн.

Читайте також