Anduril залучає $1,48 млрд у рамках серії E

Anduril залучає $1,48 млрд у рамках серії E

Компанія у сфері оборонних технологій у рамках раунду була оцінена у $8,48 млрд

Нове фінансування дозволить Anduril Industries прискорити дослідження та розробки, щоб вивести на ринок нові, передові, автономні засоби захисту, і продовжувати вдосконалювати та масштабувати свої поточні бізнес-напрями з Міністерством оборони США, а також із союзниками та партнерами США.

Раунд фінансування очолив Valor Equity Partners, давній інвестор Anduril, за участю Founders Fund, Andreessen Horowitz, General Catalyst, 8VC, Lux Capital, Thrive Capital, DFJ Growth, Elad Gil, Lachy Groom, Human Capital, Marlinspike, WCM, MVP Ventures, Ventures та нещодавно створений Фонд інноваційних технологій США Томаса Талла (USIT).

Нові технології, такі як штучний інтелект, автономія, машинне навчання, викликають зміни у засобах ініціювання, ведення, дозволу та стримування воєн. Ці зміни нададуть переваги країнам, які інвестують у сучасні технології.

Проблеми, з якими стикаються збройні сили США та їх союзників, переважно пов'язані з програмним забезпеченням. Щоб і надалі дозволити США, союзникам та партнерам стримувати супротивників, Anduril створює програмно-визначувані та апаратні можливості, які вирішують завдання з автономністю. Автономні системи дозволять військовим діяти швидше і більшому масштабі як у тактичних, і у стратегічних операціях.

Читайте також