Blockchain Capital залучає $580 млн для криптоігр

Blockchain Capital залучає $580 млн для криптоігр

Угода є одним із найбільших залучень для цього класу активів цього року та найбільшим для венчурної фірми за її 10-річну історію

Венчурна компанія Blockchain Capital, під управлінням якої знаходяться активи на суму $2 млрд, використовуватиме новий капітал для підтримки крипто-стартапів у таких галузях, як децентралізовані фінанси та ігри, а також інфраструктура, заявив генеральний партнер Кінджал Шах в інтерв'ю Bloomberg News.

Один із фондів, який називається Fund VI, призначений для нових та ранніх компаній; інший, Фонд можливостей, буде використовуватися для інвестицій на більш пізньому етапі. Blockchain Capital підтвердив, що $380 млн буде направлено до фонду ранньої стадії, а $200 млн буде використано для Фонду можливостей.

Серед інвесторів Blockchain Capital входять Visa Inc. та PayPal Holdings Inc., а також Система пенсійного забезпечення вчителів Техасу, яка інвестувала у Fund VI.

Компанія Blockchain Capital, що базується в Сан-Франциско, раніше інвестувала в Worldcoin, криптобіржу Kraken і ринок незамінних токенів OpenSea.

Читайте також