CoinShares придбає фонди Valkyrie після схвалення біткоін-ETF у США

CoinShares придбає фонди Valkyrie після схвалення біткоін-ETF у США

CoinShares International скористалася опціоном на придбання Valkyrie Funds, розширивши пропозиції європейської компанії щодо цифрових активів у США

CoinShares International заявила в п'ятницю, що скористалася опціоном на придбання Valkyrie Funds, розширивши пропозиції європейської компанії щодо цифрових активів у США після того, як спотовий біржовий фонд біткойнів Valkyrie отримав схвалення регулятора США.

Регулятор цінних паперів США в середу схвалив одинадцять ETF, зареєстрованих у США, включаючи Valkyrie, які відстежують спотову ціну біткойна, найбільшої у світі криптовалюти. Станом на четвер вони провели торгівлю акціями на загальну суму $4,6 млрд.

За повідомленням CoinShares, в результаті придбання CoinShares візьме під управління активи Valkyrie на суму близько $110 млн, розподілені по ETF Valkyrie Bitcoin та Ether Strategy, ETF Valkyrie Bitcoin Miners та нещодавно зареєстрованому Valkyrie Bitcoin Fund.

CoinShares зараз управляє активами на суму $4,5 млрд у рамках біржових продуктів, орієнтованих на криптовалюту. Акції компанії, котируються на Стокгольмській біржі, востаннє торгувалися зі зниженням на 3,4%.

За словами CoinShares, на придбання очікує завершення комплексної перевірки та остаточного схвалення ради директорів компанії.

Читайте також