Фонд прямих позик Ares залучає $8,7 млрд

Фонд прямих позик Ares залучає $8,7 млрд

Фірма націлена на найбільший на сьогоднішній день у Європі фонд прямого кредитування

За словами SEC, останній європейський фонд прямого кредитування Ares Management Corp. на даний момент залучив $8,7 млрд, оскільки компанія прагне створити найбільший інвестиційний інструмент в умовах глобального уповільнення залучення коштів.

Запущений минулого року Ares Capital Europe VI досяг свого першого закриття за останні тижні. Досягнення цієї мети означає, що фонд, який фокусується виключно на європейських інвестиційних можливостях, тепер може почати використовувати капітал, продовжуючи залучати кошти.

Ринок приватного кредитування на суму $1,5 трлн набирає обертів порівняно з традиційними кредиторами, оскільки банки стають дедалі обережнішими щодо андеррайтингу угод через проблему продажу боргу на фінансових ринках із використанням позикових коштів. Фінансові ринки зараз переживають не найкращі часи: підвищення інфляції та відсоткових ставок, а також геополітична невизначеність. У той самий час волатильність на ринках за останній рік ускладнила процес залучення капіталу прямого кредитування коштів.

У квітні 2021 року компанія з Лос-Анджелеса Ares Management заявила, що залучила $11,8 млрд для свого фонду Ares Capital Europe V, який був найбільшим фондом прямого кредитування в регіоні.

Читайте також