Інвесткомпанія Warburg залучає Apollo для отримання кредиту в розмірі $1 млрд в обхід банків

Інвесткомпанія Warburg залучає Apollo для отримання кредиту в розмірі $1 млрд в обхід банків

Борг забезпечений інвестиціями у фонд $15 млрд з 2018 року

Warburg Pincus звернувся до інвестиційного гіганта Apollo Global Management Inc. за кредитом у $1 млрд для погашення банківських кредитів за участю старішого фонду.

За словами людей, знайомих із ситуацією, кредит був забезпечений частиною інвестицій у фонд вартістю $15 млрд, який Warburg заснував у 2018 році. Приватна інвестиційна компанія вела переговори з кількома кредиторами, розглядаючи можливість отримання цього неортодоксального, але все більш популярного типу запозичення, відомого як кредит у сумі чистої вартості активів.

Рішення Warburg приєднатися до Apollo означає перший випадок, коли фонд прямих інвестицій звернувся до іншої установи, а не банку, за таким фінансуванням для отримання позики під портфель компаній.

Крок Warburg підкреслює зростання популярності фінансових менеджерів, таких як Apollo, у наданні складних форм боргу, тоді як банки відмовляються від кредитування за умов нового нормативного середовища. Інвестиційні компанії вже стали більшими у бізнесі з видачі кредитів після того, як фінансова криза 2008 року стимулювала введення нових банківських правил.

Читайте також