JPMorgan купує стартап LayerOne заради розширення своїх пропозицій для хедж-фондів

JPMorgan купує стартап LayerOne заради розширення своїх пропозицій для хедж-фондів

Сума угоди не розкривається

Прагнучи покращити свої послуги для хедж-фондів, JPMorgan Chase придбав LayerOne Financial, платформу для управління інвестиціями.

Угоду завершила дочірня компанія Neovest Inc., що повністю належить JPMorgan.

Клієнти Neovest матимуть вигоду від придбання, отримавши доступ до єдиної платформи для моніторингу портфеля, оцінки ризиків, брокерських замовлень та перевірок відповідності.

Платформа Neovest у JPMorgan обслуговує понад 500 клієнтів.

Незважаючи на спад у переговорах та уповільнення активності на ринках капіталу, банки борються за більшу частину ринку послуг хедж-фондів, який залишався стабільним останні кілька років.

LayerOne почала працювати незалежно у 2017 році, після того, як була відокремлена від Fortress Investment Group.

Обидві компанії цінують модульність та стратегію відкритої платформи, що призвело до їхнього відповідного зростання.

Весь інвестиційний процес буде покритий цим інтегрованим рішенням, яке надає клієнтам можливість стежити за своїми портфелями, оцінювати ризики, розміщувати замовлення у своїх брокерів, проводити необхідні перевірки відповідності та ефективно керувати своїми позиціями.

Джиммі Шах, генеральний директор Neovest, сказав: «Ми раді придбанню LayerOne Financial, щоб розширити нашу пропозицію та підтримати наших клієнтів у пошуку ефективності їх інвестиційних операцій. Після цього придбання Neovest зможе надати клієнтам можливість керувати повним життєвим циклом інвестицій за допомогою одного постачальника програмного забезпечення з провідними можливостями».

Кайл Заскі, генеральний директор LayerOne Financial, додав: «Наша місія – надавати інноваційні та орієнтовані на клієнта продукти, які дають клієнтам широкий спектр критично важливих операційних можливостей та аналітичної інформації. Стратегічне поєднання Neovest і LayerOne зміцнює нашу здатність пропонувати потужну, зв'язкову та цілісну пропозицію. Ми дуже пишаємось нашою командою і раді стати частиною Neovest. Це правильний наступний крок для наших співробітників, наших клієнтів та нашого бізнесу».

Читайте також