Prada придбала дві будівлі на П

Prada придбала дві будівлі на П'ятій авеню в Нью-Йорку за $835 млн

Італійський модний бренд розширює свою присутність у Нью-Йорку

За словами людей, знайомих із ситуацією, компанія, пов'язана з сім'єю Prada, купила будинок 720 на П'ятій авеню приблизно за $410 млн. Раніше цього тижня італійський модний бренд оголосив про купівлю за $425 млн будинку 724 Fifth Ave., сусідньої будівлі, в якій знаходиться його флагманський магазин у Нью-Йорку.

Загальна вартість угоди склала $835 млн, що робить її однією з найбільших покупок нерухомості в Нью-Йорку цього року.

Придбання нерухомості цього року постраждало, оскільки її вартість знизилася, а вартість позик зросла. Проте деякі компанії, у тому числі автовиробник Hyundai Motor Group, взяли на себе зобов'язання розширити свою діяльність у Нью-Йорку, безпосередньо скуповуючи там нерухомість.

Роздрібні продажі США залишаються високими на тлі глобального уповільнення попиту на предмети розкоші. У своїй заяві на цьому тижні Prada заявила, що будівля, в якій знаходиться її флагман на П'ятій авеню, має високу стратегічну цінність після надходження інвестицій у житлову нерухомість, готельний бізнес та торгівлю в цьому районі. Згідно з документами, компанія продовжить використовувати приміщення в цьому об'єкті нерухомості для свого магазину, офісів та складських приміщень.

Читайте також