Стартап Island зі створення корпоративних браузерів оцінюється в $1,5 млрд

Стартап Island зі створення корпоративних браузерів оцінюється в $1,5 млрд

Компанія залучила $100 млн у раунді під керівництвом Prysm Capital, до якого приєднався Canapi

Island, стартап, що надає так званий корпоративний інтернет-браузер, залучив $100 млн у раунді фінансування Prysm Capital LLC, в якому також брав участь Canapi Ventures Fund LP.

Згідно із заявою, опублікованою у вівторок, загальна вартість компанії Island у Далласі склала $1,5 млрд, що на 15% більше, ніж в останньому раунді фінансування у 2022 році. Внаслідок цього загальний обсяг фінансування компанії перевищив $325 млн.

Корпоративні браузери призначені для використання підприємствами та організаціями, а не приватними особами. У Microsoft Corp. та Google Alphabet Inc. є свої власні версії з Microsoft Edge та Chrome Enterprise відповідно. Island заявила, що виділяється тим, що приділяє особливу увагу дистанційній роботі та сумісності з особистими, а також випущеними компанією пристроями.

"Island швидко зарекомендувала себе як лідер ринку в тому, що ми вважаємо величезним простором, де переможець отримує більшу частину", - сказав у заяві Джей Пак, співзасновник і партнер Prysm, що управляє. "Island - це інноваційний та елегантний підхід до забезпечення безпеки сучасного підприємства, що вирішує основні потреби сучасного бізнесу".

Браузер Island побудований на Chromium, тому ж проекті з відкритим кодом, який лежить в основі Chrome.

Компанія планує використовувати фінансування для розширення своєї команди досліджень та розробок, а також розширення своєї продукції та клієнтської бази, заявив в інтерв'ю співзасновник та головний виконавчий директор Island Майк Фей.

Читайте також