Статки Трампа скоротилися на $900 млн після вступу Харріс у гонку за Білий дім

Статки Трампа скоротилися на $900 млн після вступу Харріс у гонку за Білий дім

Вартість частки Трампа в Truth Social впала на $900 млн з того часу, як віце-президент Камала Харріс вступила в гонку за Білий дім 21 липня

Вартість домінуючої частки Дональда Трампа в консервативній соціальній медіакомпанії Truth Social становила трохи більше $4 млрд. станом на 19 липня, останній торговий день перед тим, як президент Джо Байден вийшов з гонки і підтримав Харріс. З того часу вона впала приблизно до $3,1 млрд.

Розпродаж відбувається, коли національні та локальні опитування вказують на напружену боротьбу між Трампом та Харрісом. Акції стали засобом для трейдерів Уолл-стріт робити ставки на перспективи повернення Трампа до Білого дому, оскільки Truth Social може стати платформою для президентських комунікацій, якщо Трамп переможе.

У червні ціна акцій Trump Media ненадовго підскочила після провального виступу Байдена на дебатах. Акції знову підскочили минулого місяця після того, як Трамп пережив замах у Пенсільванії.

У той же час проект Трампа Truth Social набирає популярність у світі соціальних мереж.

Ціна акцій Trump Media зазнала екстремальної турбулентності з моменту виходу на біржу наприкінці березня. Експерти кажуть, що Trump Media є мем-акцією, що торгується на ажіотажі та імпульсі замість фундаментальних показників.

Навіть після недавнього розпродажу Trump Media, як і раніше, оцінюється в $5,1 млрд.

Деякі експерти попереджають, що компанія сильно переоцінена, оскільки вона отримує дуже мало прибутку, а Truth Social залишається крихітним гравцем у соціальних мережах.

Читайте також