UBS планує розширити бізнес з управління активами у Китаї

UBS планує розширити бізнес з управління активами у Китаї

Глава китайського підрозділу найбільшого швейцарського фінансового холдингу Юджин Цянь вважає Китай ключовим стратегічним ринком для UBS

UBS Group AG прагне розвивати свій бізнес з управління активами в Китаї, незважаючи на уповільнення економіки та нестачу угод.

Китай є ключовим стратегічним глобальним ринком і місцем, де ми хочемо робити більше, заявив Юджин Цянь, глава UBS в Китаї, в інтерв'ю Bloomberg TV. «Зокрема, ми хочемо розширити внутрішні платформи управління добробутом та активами».

Його коментарі пролунали після того, як минулого року Credit Suisse звільнив усю свою команду з управління активами у Китаї, оскільки UBS вирішив не наймати персонал після злиття фірм, повідомляє Bloomberg.

Американські та європейські банки «огорожують» операції в Китаї, намагаючись впоратися зі збільшеною напруженістю між двома найбільшими економіками світу та посиленням регулювання. За його словами, минулого року UBS підписав меморандум про порозуміння про співпрацю з Industrial & Commercial Bank of China Ltd. для обслуговування своїх глобальних та внутрішніх клієнтів. Угода є частиною багаторічних зусиль щодо розширення своєї присутності, додав Цянь.

Читайте також