Епіцентр купує бізнес у сфері будівництва трубопроводів та інших об

Епіцентр купує бізнес у сфері будівництва трубопроводів та інших об'єктів нафтогазової галузі

Компанія отримала дозвіл АМКУ на купівлю будівельної компанії "Укргазбуд"

Згідно з інформацією на сайті Антимонопольного комітету, регулятор дозволив Епіцентру придбати майно будівельної компанії "Укргазбуд".

У повідомленні сказано: "Дано дозвіл ТОВ "Епіцентр К" на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить приватному акціонерному товариству "Укргазбуд".

За даними останньої річної фінансової звітності за 2022 рік, вартість активів ПрАТ "Укргазбуд" становила 679,2 млн грн.

ПрАТ "Укргазбуд" є одним із провідних підприємств індустрії капітального будівництва у паливно-енергетичному комплексі України, як зазначено на сайті компанії.

Засноване 1946 року як Трест "Укртрубопроводбуд", підприємство виконувало будівельні роботи як на території України, так і в росії, Білорусі, країнах Західної Європи, Близького Сходу та Африки, облаштовувало газові та нафтові родовища, будувало підземні сховища газу, насосні та компресорні станції.

Група компаній "Епіцентр" об'єднує торгові мережі "Епіцентр" та "Нова лінія", інтернет-магазин epicentrk.ua, агрохолдинг "Епіцентр-Агро", заводи з виробництва керамічної плитки Epicenter Ceramic Corporation, деревообробне підприємство ЦБМ "Осмолода" та логістичні потужності.

Читайте також